Featured

Cum faci hotspot din telefonul sau tableta cu Android

 

Pentru situatiile in care avem internet mobil pe un telefon mobil sau tableta cu Android si dorim sa accesam internetul si pe alte dispozitive care se afla in apropierea noastra putem face acest lucru activand o functie a Androidului. Astfel telefonul il transformam intr-un hotspot astfel incat sa oferim acces la internet si altor dispozitive ce se gasesc in apropierea nostra, prin wireless.

Setare Hotspot Mobil pe Android

Pentru a activa aceasta functie din telefon, trebuie doar sa urmam pasii de mai jos:

1. Deschide "Setari (Settings) => Mai multe (More)=> Tethering si hotspot portabil" =>Hotspot Wi-Fi portabil

setare android tethering 6

setare android tethering 4

setare android tethering 3

2. Click pe "Configurati hotspot Wi-Fi" daca doresti sa configurezi conexiunea. Aici poti introduce: Numele conexiunii, cu parola sau fara, etc.. si click pe Salvati.

In imaginea de mai jos este deja configurat un Hotspot Wi-fi. Pentru setare unui hotspot nou click pe Configurati hotspot Wi-Fi

setare android tethering 2

 

setare android tethering 1

3. Dupa ce ai facut setarile necesare, click pe "Portable Wi-Fi hotspot".
Dupa aceasta, dispozitivele din jurul tau se pot conecta la telefonul tau pentru a avea acces la internet folosindu-se de userul si parola pe care le-ai setat mai devreme la fel cum se conecteaza la un router wifi.

Atentie insa, daca aveti internet limitat sa nu depasiti limita impusa caci de obicei costurile sunt mari.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!